Over Ons

Troon IT is het bedrijf van Peter Troon dat handelt onder de namen Troon IT en Plain IT. Peter Troon is al meer dan 20 jaar werkzaam als software developer en web developer en heeft meer dan 15 jaar ervaring als tester en testautomatiseerder. Hij heeft vanwege zijn technische achtergrond ook verschillende Load- en Performance Testen uitgevoerd bij verschillende organisaties. Peter heeft een goede naam weten op te bouwen.

Peter proved himself as a highly skilled tester with good technical skills. He was quickly up to speed and able to bring the team to the next level. With his dedication, he inspired several team members and he also had an huge impact on the deliverables

Bovenstaande is een citaat van een opdrachtgever dat ook terug te vinden is op de persoonlijke LinkedIn pagina van Peter Troon.

Troon IT is een veelzijdig bedrijf dat al jaren succesvol grote en kleine opdrachten heeft uitgevoerd. Altijd tot tevredenheid van de opdrachtgever. We denken mee en dragen proactief oplossingen aan om zo een nuttige bijdrage te leveren en extra waarde toe te voegen.

We houden ons voornamelijk bezig met test automatisering en software ontwikkeling, maar dat is niet het enige. We ontwikkelen ook websites en hebben ook ervaring met syteem beheer en het beheer van servers. Veiligheid staat hoog bij ons in het vaandel en daarom houden we alles dat bij ons in beheer is goed in de gaten.