Professionele IT Oplossingen

Wij denken met mee en zorgen voor het realiseren van kwaliteit

We staan voor kwaliteit

De beste oplossing

We streven naar de beste oplossing en luisteren naar de wensen van onze opdrachtgever. We denken mee en adviseren. Zo ontstaat het beste resultaat.

We doen zowel aan sofware ontwikkeling als aan het testen van applicaties. We hebben ruim 20 jaar ervaring in het vak

We kunnen ook een professionele website voor u realiseren en u assisteren met het verkopen van uw producten online.

Snel en goed getest

We zijn gespecialiseerd in Quality Assurance, Test Automatisering, Performance Testing en Tuning. Functionals en Non Functionals.

Oplossingen Op Maat Voor Uw Unieke Visie

Vanwege onze kennis kunnen wij voor verschillende complexe problemen een oplossing op maat aanbieden. Wij hebben veel ervaring met het testen van complexe systemen. Ook kunnen wij een rol spelen in software ontwikkeling. We hebben succesvol meerdere opdrachten voor verschilldende soorten klanten uitgevoerd.

Professionele Expertise Leidt Tot Succes

Als u besluit om gebruik te maken van onze diensten dan kunt u rekenen op gedegen professionele expertise. Wij hebben kennis van zaken en als onverhoopt toch blijkt dat voor een bepaalde taak de kennis ontbreekt, dan zorgen we ervoor dat we deze kennis ons eigen maken. Al dan niet door de kennis bij te spijkeren of door de juiste kennis binnen te halen. We gaan en staan voor kwaliteit. Dit geldt zowel voor onze development (ontwikkel) opdrachten als voor onze test opdrachten. U kunt op ons rekenen en wij zijn transparant en eerlijk over alle mogelijkheden. We hebben succesvol verschillende opdrachten voor diverse opdrachtgevers uitgevoerd.

Betrouwbaar, Eerlijk en Oprecht

Waarom Samenwerken met Troon IT

Kiest u voor Troon IT, dan kiest u automatisch voor kwaliteit en gedegenheid. Wij werken secuur en vinden het belangrijk dat u goed wordt geadviseerd. Ook als de uitkomst minder gewenst is zullen wij altijd kijken naar alternatieven op zoek naar een resultaat dat voor iedereen acceptabel is.

Denken in oplossingen

Troon IT denkt in oplossingen. Wij zien geen problemen, maar uitdagingen. Wij denken met u mee. Wij vinden de kwaliteit van de gekozen oplossing erg belangrijk en daarom leveren wij ook diensten om applicaties en sytemen te testen. Testautomatisering, Performance Testen, Security. Functionals en Non-Functionals.

Onderzoek en innovatie

Bij Troon IT worden de laatste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten gehouden en gevolgd. Wij blijven onze kennis continu bijhouden en zorgen ervoor dat wij altijd bijblijven. Ook wij zien het belang van AI in software ontwikkeling en het testen en doen daarom op onze eigen manier kennis op hiervan.

Technische vaardigheden

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de software ontwikkeling en testen. We werken al drie decennia met computers en zien de nuttige toepassingen hiervan. Kennis van verschillende programeertalen en besturingssystemen is volop aanwezig. We zijn professioneel en kundig en stralen dit ook volledig uit.

Blog

Populaire Artikelen

De beste ervaring bij ons

Zet vandaag nog uw volgende stap

Bent u overtuigd van onze kwaliteiten? Of wilt u meer over ons weten. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We kunnen dan kijken wat uw wensen zijn en hoe we u daarbij kunnen helpen.